Добрий день
Хочемо поділитися з вами цікавим відео, в якому дуже незвично застосовуються фрезерні верстати з ЧПК. З їх допомогою роблять дуже апетитні тістечка.
Ці торти були зроблені для нового випуску кондитерського журналу SoGood Magazine. Ця робота є результатом співпраці з José Margulis, художником з Майамі, США , який працює з геометричним абстракціонізмом і кінетичним мистецтвом.
Творці даних творінь спробували перетворити творіння художника, зроблені з пластику, алюмінію і акрилу, в щось їстівне, використовуючи основні техніки і інгредієнти. Це повинна була бути інсталяційна робота, в якій мистецтво було створено скульптором, а потім трансформовано мною в їстівне твір мистецтва. Вони перетворили об'єкт мистецтва в щось їстівне, яке пізніше зникне, підкреслюючи ефемерне мистецтво, його швидкоплинність нашого життя.
У відео ви бачили 3D шоколадні скульптури. Які були вирізані у формі слайсів, з багатьох листів червоного і білого шоколаду. Все вийшло дуже добре. Як тільки різка була закінчена, слайсы з шоколаду зібрали в єдину композицію поверх ягідних тортів. Який приголомшливий результат! Це було дивовижне співпраця трьох художників: скульптора, інженера та кондитера.