Продавець БЦ ЧПУ розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
92 відгуків
БЦ ЧПУ
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0018:00
  • Вівторок
    09:0018:00
  • Середа
    09:0018:00
  • Четвер
    09:0018:00
  • Пʼятниця
    09:0018:00
  • Субота
    10:0016:00
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380 (98) 031-00-19
БЦ ЧПУ
Віталій
бульвар Михайла Грушевського, 13й, Біла Церква, Україна
bc-chpu@ukr.net

ЧПУ фрезер у сучасній кулінарії

ЧПУ фрезер у сучасній кулінарії

Добрий день

Хочемо поділитися з вами цікавим відео, в якому дуже незвично застосовуються фрезерні верстати з ЧПК. З їх допомогою роблять дуже апетитні тістечка.

Ці торти були зроблені для нового випуску кондитерського журналу SoGood Magazine. Ця робота є результатом співпраці з José Margulis, художником з Майамі, США , який працює з геометричним абстракціонізмом і кінетичним мистецтвом.

Творці даних творінь спробували перетворити творіння художника, зроблені з пластику, алюмінію і акрилу, в щось їстівне, використовуючи основні техніки і інгредієнти. Це повинна була бути інсталяційна робота, в якій мистецтво було створено скульптором, а потім трансформовано мною в їстівне твір мистецтва. Вони перетворили об'єкт мистецтва в щось їстівне, яке пізніше зникне, підкреслюючи ефемерне мистецтво, його швидкоплинність нашого життя.

У відео ви бачили 3D шоколадні скульптури. Які були вирізані у формі слайсів, з багатьох листів червоного і білого шоколаду. Все вийшло дуже добре. Як тільки різка була закінчена, слайсы з шоколаду зібрали в єдину композицію поверх ягідних тортів. Який приголомшливий результат! Це було дивовижне співпраця трьох художників: скульптора, інженера та кондитера.

Інші новини

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner